Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    * кролик 1/2 тушки
    * сіль, перець, пряні трави
    * морква 1-2 шт.
    * ріпчаста солодкий цибулю 1-2 шт.
    * печериці 300 г
    * молоко 2 склянки
    * лавровий лист 1-2 шт.
    * перець горошком
    * готовий розсипчастий рис
    Кролика нарізати на невеликі шматки, посолити і поперчити. Викласти кролика в каструлю з товстим дном. Моркву очистити, нарізати кружечками і викласти на кролика.
    Ріпчасту цибулю дрібно нарізати і викласти в каструлю. Печериці нарізати і викласти до інших інгредієнтів. Влити молоко, перемішати.
    Викласти спеції, закрити кришкою і довести до кипіння. Потім зменшити температуру, тушкувати кролика з овочами до готовності, приблизно годину або трохи довше.
    З рису зробити п'єдестал, викласти на нього кролика з овочами, прикрасити по своєму смаку і подати до столу. Приємного апетиту!