Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    400 г курячого філе,
    1 яйце,
    1 ст. ложка борошна або панірувальних сухарів,
    70 г твердого сиру,
    1 пучок зелені петрушки,
    1 пучок зелені кропу,
    рослинна олія,
    сіль за смаком,
    мелений чорний перець,
    5-6 картоплин,
    70 г вершкового масла,
    щіпка меленої паприки.
    Приготування:
    Куряче філе порізати невеликими кубиками.
    Змішати в мисці м'ясо, яйце і тертий сир.
    Додати борошно або сухарі. Послить і поперчити. Додати дрібно нашинковану зелень. Добре перемішати.
    Викладати невеликими порціями в сковороду з рослинним маслом.
    Обсмажити до золотистої скориночки з двох сторін.
    Картоплю почистити і відварити. Посолити. Додати вершкове масло і добре потовкти.
    Викласти на блюдо картоплю і посипати паприкою, додати кілька котлеток і прикрасити зеленню і овочами.
    Приємного апетиту!