Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    кабачок 1/2 шт.
    морква молода 1 шт.
    телятина 300-400 г
    часник 1-2 зубчики
    моцарелла (для піци) 50-70 г
    хліб 100 г
    молоко
    сіль, перець
    сметана 2 ч. л.
    оливкова олія 2 ч. л.
    зелень петрушки
    чебрець 1/2 ч. л.
    Спосіб приготування:
    Кабачок нарізати 4 гуртка, товщиною близько 1-1,5 см. Видалити насіння і зрізати шкірку. М'ясо, морква, замочений в молоці хліб і часник пропустити через м'ясорубку.
    Додати у фарш терту моцареллу. Фарш посолити, поперчити і перемішати. Нафарширувати кабачки отриманою масою.
    Змішати в ємності сметану і оливкове масло. Фаршировані кабачки перекласти у форму, змастити сумішшю. Посипати чебрецем.
    Поставити в духовку і запікати до готовності близько 40 хвилин. Готові фаршировані кабачки перекласти на тарілку і подати до столу.