Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    булгур (наприклад, булгур "Ярмарок Платинум\ попередньо вимивши його, перемішати.
    Приправити ложечкою паприки, перемішати і залишити на маленькому вогні ще на пару хвилин. Збільшити нагрівання.
    Покласти в каструлю рубленого м'яса і перемішувати, розбиваючи великі шматочки м'яса. Як тільки фарш чуть-чуть схопитися, втратить червоний колір, можна додавати булгур.
    Перемішати вміст каструлі, влити бульйон (або кип'ячену воду), приправити сіллю і довести до кипіння.
    Як тільки бульйон закипить, зменшити вогонь і готувати плов під кришкою до готовності крупи (10-15 хвилин).
    Готовий плов розкласти по тарілках і посипати дрібно нарізаною зеленню.
    Автор: Олена Покровська