Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    * печінка куряча 600 г
    * сіль, перець за смаком
    * рослинна олія 1 ст. л.
    * ріпчасту цибулю 1 шт.
    * перець гострий 1 стручок
    * сік 1 гранату
    * кінза 1 пучок
    * зерна граната
    Приготування:
    Шматочки печінки посолити і поперчити за смаком. Підсмажити печінку в рослинній олії до готовності.
    Потім перекласти в порційні форми. Ріпчасту цибулю нарізати кільцями і обсмажити на маслі, що залишилося.
    Перець очистити від насіння, обшпарити і дрібно нарізати, викласти до цибулі. Влити сік граната і дати хвилини 2 потушиться, потім зняти з плити.
    Кінзу нарізати і викласти в соус, перемішати. Залити соусом печінку, посипати зернами граната.
    Запікати в розігрітій до 200 градусів духовці - 10 хвилин. Готову печінку подати до столу.
    Приємного апетиту!