Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    200 г кольорових макаронів (спіральки),
    300 г курячого філе,
    1 цибулина,
    1 морква,
    100 г свіжого горошку,
    рослинна олія,
    сіль, перець.
    Приготування:
    В окремій каструлі закип ’ ятіть воду. Посоліть і відваріть макарони до готовності.
    Злийте воду, додайте 1 ст. ложку рослинної олії і залиште під кришкою.
    Дрібно нашинковану цибулю і порізаного кубиками м'ясо обсмажуйте на рослинній олії 5-7 хвилин.
    Додайте трохи води і закриєш ті кришкою. Тушкуйте ще 5 хвилин.
    Додати горошок і порізану кільцями морква. Посоліть і поперчіть. Готуйте на середньому вогні ще 5-7 хвилин.
    Коли горошок стане м'яким, додайте макарони, добре перемішайте.
    Накрийте кришкою і дайте постояти 5-10 хвилин. Викладіть на тарілки і прикрасьте гілочки зелені.
    Приємного апетиту!