Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    (на 4 порції) 4 філе курячої грудки (по 150 г)
    2 ст. л. рослинного масла
    1 кг зеленої спаржі
    300 г моркви
    1 ст. л. вершкового масла
    4 гілочки петрушки
    сіль, мелений чорний перець
    Спосіб приготування:
    Філе близько 20 хвилин обсмажити з обох сторін в олії на сковороді. Спаржу вимити, очистити у нижньої третини від шкірки і зрізати грубі кінці.
    Стебла близько 12 хвилин відварювати в підсоленій воді. Морква вимити, очистити від шкірки і розрізати вздовж на тонкі скибочки.
    Близько 3 хвилин бланширувати в підсоленій воді, відкинути на друшляк, дати їй стекти. М'ясо птиці посолити, поперчити і викласти із сковороди.
    У залишився від смаження жир додати вершкове масло і обкачати в ньому морква. Петрушку вимити, нарізати і додати в сковороду.
    Подати зі спаржею та курячою грудинкою.