Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    300 г м ’ якоті свинини,
    400 г свіжих шампіньйонів (або заморожування),
    1 цибулина,
    1 морква,
    рослинна олія,
    чорний мелений перець за смаком,
    1 пучок зелень кропу,
    сіль за смаком.
    Приготування:
    На розігрітій сковороді з маслом обсмажити шматочки м'яса з дрібно нашинкованою цибулею.
    Додати моркву нарізану соломкою. Обсмажувати 3-5 хвилин.
    Додати 1/2 склянки води і тушкувати на середньому вогні під кришкою 10-15 хвилин, до моменту, коли м'ясо стане м'яким.
    Додати гриби і тушкувати ще 5-7 хвилин. Посолити і поперчити.
    Викласти на тарілку і посипати дрібно нашаткувати кропом.
    На гарнір можна подати гречку або картопляне пюре.
    Приємного апетиту!