Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти: свинина (котлети на кісточці) - 4 шт.; моцарела - 1 велику кульку (близько 50г); для соусу: мед - 1 ст.л.; соєвий соус - 2 ст.л.; часник - 1 зубчик.
    Для маринаду змішати в невеликій мисці соєвий соус з медом і дрібно нарізаним часником. Кожен шматок м'яса добре відбити рукояткою ножа.
    Перекласти м'ясо в миску, залити маринадом, струсити миску, щоб кожен шматочок виявився покритий медова-соєвим складом. Накрити миску плівкою і поставити в холодильник мінімум на 2 години.
    Розігріти пательню (краще використовувати сковороду-гриль). На гарячу сковороду покласти м'ясо і смажити з двох боків до готовності.
    Моцареллу нарізати пластинами товщиною 2-3 мм. На деко покласти шматочки м'яса, зверху покласти скибочки моцарелли і поставити в духовку під гриль. Як тільки сир розплавиться, перекласти м'ясо на тарілку і подати столу (краще з овочевим салатом).
    Автор: Олена Покровська