Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Рецептів тефтелькою безліч. Різниця в соусі. Пропоную один з варіантів - молочний. Легко готується, легкі на смак, з ніжним молочним відтінком.
    Нам знадобиться:
    м'ясний фарш (свинина, курка) - 500 г;
    цибуля ріпчаста - 1 шт;
    часник - 2 зуб.;
    булка (біла) - 3 ломт.;
    молоко - 1 склянка.;
    борошно - 2 ст. л.;
    масло вершкове - 30 г;
    олія рослинна - 3 ст. л.;
    сіль; спеції (для фаршу);
    зелень (різна)
    Приготування:
    Зі свинини і курки (1:1) приготувати фарш. Додати булку, часник, цибулю і приправу для фаршу. 1 ст.л. борошна висипати на сковороду, додати вершкове масло та олію.
    Вимішати, щоб не було грудочок, і вилити склянку молока. Приправити сіллю й спеціями за смаком. Варити 10 хвилин.
    З фаршу зробити тюфтельки і викласти в соус. Тушкувати 30-35 хвилин. Посипати зеленню.
    Фото і рецет: horo6aya