Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    * м'якоть індички 650 г
    * солодкий червоний перець 1 шт.
    * зелень петрушки
    * 2 зубчики часнику
    * щіпка меленої паприки
    * білки 2 шт.
    * вершкове масло
    * оливкова олія
    * панірувальні сухарі
    Соус salsa al balsamico:
    * майонез 5 ст. л.
    * бальзамічний оцет 30 мл
    * цибуля 1/2 шт.
    * оливкова олія 2 ч. л.
    * гірчиця 1/2 ч. л.
    * базилік сушений 1/2 ч. л.
    Спосіб приготування:
    Підготуємо всі продукти: індичку промити, обсушити і нарізати кубиками. Цибулю та часник обчистити. Перець розрізати навпіл, видалити насіння. Прокрутити все через м'ясорубку.
    Зелень петрушки подрібнити і викласти в котлетну масу. Влити трохи збиті білки. Масу посолити і поперчити за смаком. Сформувати котлетки і обкачати в панірувальних сухарях.
    У сковороді розігріти оливкову і вершкове масло, викласти котлетки і обсмажити з обох сторін. Перекласти котлетки у вогнетривку форму. Поставити форму з котлетами в розігріту до 200 градусів духовку .
    Запікати до готовності - 20 хвилин при 160-180 градусах. Зробити соус. Ріпчасту цибулю дрібно нарізати і викласти в миску з майонезом.
    Влити оливкова олія. Додати бальзамічний оцет. Всипати спеції і перемішати. Викласти котлети на блюдо і подати до столу разом з соусом.