Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    свинячі ребра - 4 кг (3 смужки, на фото не помістилися);
    перець чилі - 3 шт (у мене 2 були дуже маленькі, тому 4 шт);
    розмарин - пучок (у мене було 7 гілочок, видно на фото);
    паприка, гострий червоний перець, сіль.
    Смужки (блоки) ребер моєму, також моєму перц чилі і розмарин.
    Ріжемо на порційні шматки (у кожному кісточка), ножем прорізаючи не уздовж самої кістки, а посередині прошарку м'яса, щоб на шматочках було рівну кількість смачного. Солимо. Я прямо з дошки беру шматок в руки і з усіх боків посипаю сіллю. Кладемо в миску.
    Посипаємо паприкою (багато! Кілька столових ложок) і гострим перцем (чуть-чуть). Ріжемо туди ж перець чилі шматочками прямо з кісточками (якщо хочете менш гостро, видаліть насіння). У гілочки розмарину відриваємо листочки і кидаємо до м'яса.
    ретельно Перемішуємо руками, щоб всі шматочки рівномірно вкрилися спеціями. Накриваємо кришкою й у холодильник, краще на ніч.
    Викладаємо на решітку, попередньо очищаючи пальцями розмарин і чилі, інакше вони почнуть горіти.
    Смажимо до готовності.
    Приємного апетиту.
    Фото і рецепт Ольга Злобіна.