Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    2 курячі грудки
    75 г борошна
    1 ч.л. солі
    1/2 ч.л. меленого чорного перцю
    олія
    6 ст.л. вершкового масла
    2 ст.л. каперсів
    1 ст.л. бальзамічного оцту
    Половинки курячих грудок відбити до товщини 0.5 см, використовую промащений харчову плівку. У мисці змішати борошно, сіль, перець чорний мелений.
    До отриманої суміші обваляти відбиті грудки, обсмажувати в сотейнику на рослинній олії з кожної сторони до рум ’ яної скориночки.
    Готові грудки викласти на тарілку. В сотейник додати вершкове масло і готувати його, поки масло не почне купувати коричневий відтінок.
    Додати каперси і бальзамічний оцет, перемішати, і тушкувати ще 2 хвилини. Готові грудки подавати з отриманим соусом.