Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Як відомо, в Італії (і в світі існує величезна безліч рецептів страв пасти. Різні соуси, різні види пасти, незмінним залишається лише пристрасть, з якої будь-який італієць буде готувати.
    За допомогою свіжого м'яса, сезонних овочів і краплі уяви можна збагатити пасту і на столі з'явиться барвисте, порядок та смачна страва. Страва буде ситніше, якщо використовувати яєчну пасту, начебто лінгуіні або папарделле.
    звичайно Краще приготувати фарш самостійно, але якщо у вас немає часу, хороший купівельної згодиться. Я опишу, як я робив фарш.
    Паста з м'ясними фрикадельками
    300 г яловичини (краще з жирком)
    2 скибочки бекону
    1 червона цибулина
    1 морква середнього розміру
    1 зубчік часнику
    5-6 помідорів або банку томатів у власному соку
    1 упаковка лінгуіні або папарделле
    1 пучок петрушки
    50 г пармезану
    3 ст. л. оливкової олії
    сіль і мелений чорний перець
    Пропустіть яловичину, половину цибулини, половину петрушки і бекон через м'ясорубку. Бажано, щоб фарш вийшов грубий, тобто слід використовувати насадку з великими отворами. Дуже добре посоліть і поперчіть фарш.
    Інтенсивно перемішайте. Якщо у вас з'являються ідеї, сміливіше використовуйте інші види м'яса і приправ для фаршу. Готуйте його з телятини, або курки. У цьому вся принадність страв з пасти: до неї можна придумати все, що завгодно.
    Розігрійте 3 столові ложки оливкової олії на сковороді. Закип ’ ятіть воду у великій каструлі і посоліть. Сформуйте з фаршу фрикадельки і обсмажте їх до золотистої скориночки 5 хвилин.
    Потім додайте подрібнені морква, часник і другу половину цибулини. В цей же час поставте варитися пасту. Обсмажуйте ще 5 хвилин, до м'якості овочів, потім введіть нарізані кубиками помідори або банку томатів у власному соку. Я не турбую себе зайвий раз тим, щоб знімати шкірку і виймати насіння помідорів. У випадку з консервованими це ще зручніше.
    Коли паста звариться, а це відбудеться приблизно через 7 хвилин, відкиньте на друшляк, зберігши частина води, в якій вона варилася. Додайте пасту до соусу, додайте кілька столових ложок води і добре перемішайте. Подавайте, посипавши дрібно посіченої петрушки та тертим пармезаном.
    Авторський сайт кулінарний Spicyblog.ru - Петро Голавский