Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Перший секрет цих котлет - свіжі гриби. Які знайдуться! У мене - шампіньйончики.
    Дрібно нарізати велику цибулину, часник, гриби і... квашену капусту (це другий секрет!).
    Інгредієнти:
    * м'ясний Фарш (змішаний) - 600 г
    * Цибуля білий - 1 шт
    * Часник - 2 зуб.
    * Гриби (свіжі) - 150 г
    * Масло вершкове - 100 г
    * Булка (суха, в оригіналі -2 вчорашніх брецеля) - 4 ломт.
    * Молоко - 100 мл
    * Капуста білокачанна (квашена) - 3 ч. л.
    * Гірчиця - 1 ч. л.
    * Хрін (тертий) - 1 ч. л.
    * Майоран - 1 ч. л.
    * Спеції (перець, сіль, каррі (за бажанням))
    * Петрушка (рубана зелень) - 3 ч. л.
    * Яйце куряче - 3 шт
    Приготування
    Перший секрет цих котлет - свіжі гриби. Які знайдуться! У мене - шампіньйончики.
    Дрібно нарізати велику цибулину, часник, гриби і... квашену капусту (це другий секрет!).
    На розігріту сковороду покласти шматочки вершкового масла (приблизно 80 грам) і злегка обсмажити в ньому лук, часник і гриби. Дати охолонути.
    За рецептом належало збити 3 яйця і "замочити" у них раскрошеную на шматочки булку (від мене: я додала і молоко, оскільки булка в яйцях стала колом! Виношу зауваження шеф-кухар).
    Фарш можна брати і пожирніше. У мене суміш яловичини і свинини. Додати у фарш дрібно порізану квашену капусту і розмочену булку.
    Додати ложку гірчиці, тертого хрону, майоран, сіль, перець. За рецептом належить додати ложку каррі, але мені ця "нотка" не сподобалася. Більше додавати каррі не буду.
    Додати до фаршу охололи обсмажені гриби з цибулею. Дрібно нарізану петрушку. Все добре перемішати.
    Сформувати невеличкі котлетки і обсмажити на розігрітій сковороді на суміші вершкового і рослинної олії.
    Guten Appetit!
    Гриби надають котлет соковитість, а капуста "хрусткості".
    Автор: molohovez