Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    1 великий качан брокколі (або упаковку свіжозамороженої)
    2 ст.л. з гіркою насіння кунжуту
    4-5 зубчиків часнику (нарізати тонкими скибочками)
    шматочок свіжого кореня імбиру (можна замінити сухим)
    3 ст.л. соєвого соусу
    сік лимона
    оливкова олія
    1. Брокколі відваріть на пару або у воді близько 4-5 хвилин.
    2. На сухій сковороді обсмажте до золотистого кольору кунжут.
    Перекладіть в тарілку. Додайте В сковороду оливкова олія (3 ст.л.) і обсмажте часник так, щоб він став хрустким. Зніміть часникові чіпси зі сковороди.
    3. Готуємо заправку для брокколі. В тугіше сковороду додайте соєвий соус, 1/2 ч.л. оливкової олії, сік лимона і перемішайте. Натріть імбир, вичавіть сік і додайте його в заправку.
    4. В духовці (в рукаві для запікання) приготуйте курку.
    Подавайте брокколі з куркою, полив заправкою і посипавши часниковими чіпсами і кунжутом.
    Автор: Олена Соколова