Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
1 великий качан брокколі (або упаковку свіжозамороженої)
2 ст.л. з гіркою насіння кунжуту
4-5 зубчиків часнику (нарізати тонкими скибочками)
шматочок свіжого кореня імбиру (можна замінити сухим)
3 ст.л. соєвого соусу
сік лимона
оливкова олія
1. Брокколі відваріть на пару або у воді близько 4-5 хвилин.
2. На сухій сковороді обсмажте до золотистого кольору кунжут.
Перекладіть в тарілку. Додайте В сковороду оливкова олія (3 ст.л.) і обсмажте часник так, щоб він став хрустким. Зніміть часникові чіпси зі сковороди.
3. Готуємо заправку для брокколі. В тугіше сковороду додайте соєвий соус, 1/2 ч.л. оливкової олії, сік лимона і перемішайте. Натріть імбир, вичавіть сік і додайте його в заправку.
4. В духовці (в рукаві для запікання) приготуйте курку.
Подавайте брокколі з куркою, полив заправкою і посипавши часниковими чіпсами і кунжутом.
Автор: Олена Соколова