Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
* Свинина (одним шматком) - 700-800 г
* Сіль - 2-3 ч. л.
* чорний Перець (за смаком)
* Спеції (за смаком)
* Часник - 2-3 зуб.
* Вода - 1 л
* Лавровий лист - 2 шт
Приготування:
Воду, довести до кипіння, посолити, поперчити, додати лавровий лист і спеції за вашим смаком. У мене були "прованські трави", червоний перець, коріандр мелений. Розмішати.
Воду повністю охолодити і покласти в неї м'ясо. Вода повинна повністю покривати м'ясо. Накрити плівкою і поставити в холодильник мінімум на 3 години, можна на ніч.
вийняти М'ясо, обсушити, злегка посолити, поперчити, натерти спеціями. Зробити надрізи і помістити очищений і нарізаний часник.
розігріти Духовку до 190 градусів. М'ясо помістити в рукав для запікання, зверху покласти лавровий лист з маринаду.
Закрити рукав спеціальними стрічками, зробити близько 3-4 отворів в рукаві.
Випікати близько 1 години в розігрітій духовці. Через годину можна зрізати верхівку рукава, щоб буженина зарум'янилася.
Подавати гарячим або холодним.
Автор: larik_malasha