Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    * Свинина (одним шматком) - 700-800 г
    * Сіль - 2-3 ч. л.
    * чорний Перець (за смаком)
    * Спеції (за смаком)
    * Часник - 2-3 зуб.
    * Вода - 1 л
    * Лавровий лист - 2 шт
    Приготування:
    Воду, довести до кипіння, посолити, поперчити, додати лавровий лист і спеції за вашим смаком. У мене були "прованські трави", червоний перець, коріандр мелений. Розмішати.
    Воду повністю охолодити і покласти в неї м'ясо. Вода повинна повністю покривати м'ясо. Накрити плівкою і поставити в холодильник мінімум на 3 години, можна на ніч.
    вийняти М'ясо, обсушити, злегка посолити, поперчити, натерти спеціями. Зробити надрізи і помістити очищений і нарізаний часник.
    розігріти Духовку до 190 градусів. М'ясо помістити в рукав для запікання, зверху покласти лавровий лист з маринаду.
    Закрити рукав спеціальними стрічками, зробити близько 3-4 отворів в рукаві.
    Випікати близько 1 години в розігрітій духовці. Через годину можна зрізати верхівку рукава, щоб буженина зарум'янилася.
    Подавати гарячим або холодним.
    Автор: larik_malasha