Інгредієнти:
кабачок 1/2 шт.
морква молода 1 шт.
телятина 300-400 г
часник 1-2 зубчики
моцарелла (для піци) 50-70 г
хліб 100 г
молоко
сіль, перець
сметана 2 ч. л.
оливкова олія 2 ч. л.
зелень петрушки
чебрець 1/2 ч. л.
Спосіб приготування:
Кабачок нарізати 4 гуртка, товщиною близько 1-1,5 см. Видалити насіння і зрізати шкірку. М'ясо, морква, замочений в молоці хліб і часник пропустити через м'ясорубку.
Додати у фарш терту моцареллу. Фарш посолити, поперчити і перемішати. Нафарширувати кабачки отриманою масою.
Змішати в ємності сметану і оливкове масло. Фаршировані кабачки перекласти у форму, змастити сумішшю. Посипати чебрецем.
Поставити в духовку і запікати до готовності близько 40 хвилин. Готові фаршировані кабачки перекласти на тарілку і подати до столу.