Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    * куряча грудка 2 шт.
    * сіль, перець
    для начинки:
    * бекон 2 шматки
    * в'ялені на сонце томати в маслі 4-6 шт.
    * шпинат 1/2 невеликого пучка
    * моцарелла 50 г
    Спосіб приготування:
    Бекон дрібно нарізати, викласти на сковороду і злегка обсмажити. Додати подрібнені томати. Шпинат нарізати невеликими шматочками і викласти на сковороду , перемішати і зняти з плити.
    Сир нарізати невеликими кубиками і викласти до начинки, перемішати. Ножем зробити поздовжній розріз в грудці і розкрити "кишеньку". Викласти начинку. Додати грудці цільний вигляд, перев'язати шовковою ниткою.
    Посолити, поперчити за смаком. Викласти грудки в пароварку і готувати 30 хвилин, періодично перевертати. У автоматичної пароварці готувати 35-40 хвилин.
    Готові грудки звільнити від ниток, викласти на таріль і подати до столу. Приємного апетиту!