Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
* куряча грудка 2 шт.
* сіль, перець
для начинки:
* бекон 2 шматки
* в'ялені на сонце томати в маслі 4-6 шт.
* шпинат 1/2 невеликого пучка
* моцарелла 50 г
Спосіб приготування:
Бекон дрібно нарізати, викласти на сковороду і злегка обсмажити. Додати подрібнені томати. Шпинат нарізати невеликими шматочками і викласти на сковороду , перемішати і зняти з плити.
Сир нарізати невеликими кубиками і викласти до начинки, перемішати. Ножем зробити поздовжній розріз в грудці і розкрити "кишеньку". Викласти начинку. Додати грудці цільний вигляд, перев'язати шовковою ниткою.
Посолити, поперчити за смаком. Викласти грудки в пароварку і готувати 30 хвилин, періодично перевертати. У автоматичної пароварці готувати 35-40 хвилин.
Готові грудки звільнити від ниток, викласти на таріль і подати до столу. Приємного апетиту!