Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Опис: Кінець осені завжди славиться квашеною капустою...Рецептів страв з квашеною капустою - превелика безліч!Можливо, цей рецепт нагадає кому-то білоруський бігос... але це чесне слово, не про нього! Гуляш можна заморожувати і зберігати 3 міс. в морозилці! Підготовлено за матеріалами "Kochen&genisen" - "Хіти з духовки" - 5 /2011.
    Інгредієнти:
    М'ясо (м'якоть, порізана шматочками) - 500 г
    Цибуля ріпчаста (великий) - 1 шт
    Спеції (сіль, перець)
    томатний Сік - 0,5 л
    Ялівець (ягоди) - 4-5 шт
    Паприка солодка (мелена) - 1,5-2 ст. л.
    Лавровий лист - 2 шт
    Картопля - 500-600 г
    Капуста білокачанна (квашена) - 500 г
    Олія рослинна - 2 ст. л.
    Перець чорний (горошок)
    Приготування:
    М'ясо порізати невеликими шматочками і обсмажити в 2 ст.л. рослинного масла, до рум ’ яності.
    Посолити і поперчити. Додати порізану цибулину, обсмажити разом з м'ясом. Додати мелену солодку паприку.
    Додати 100 мл води, 500 мл томатного соку, перець горошком, ягоди ялівцю, лавровий лист. Дати закипіти.
    Накрити каструлю кришкою (фольгою) і відправити в духовку для подальшого запікання спочатку на 30 хв.
    Картоплю нарізати кубиками, квашену капусту, якщо потрібно, промити і додати до м'яса. Перемішати.
    Запікати під кришкою в духовці ще 45 хв.
    Приємного апетиту!
    Автор: barska