Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
* 12 курячих гомілок
* 1/4 склянки подрібнених чіпсів або кукурудзяних пластівців
* 1/4 склянки борошна
* чебрець
* сіль
* масло для фритюру
Спосіб приготування:
У каструлі закип ’ ятити трохи підсолену воду. Опустити в неї підготовлені гомілки, зменшити вогонь і варити при слабкому кипінні 8 хвилин, не закриваючи кришкою.
Перекласти з каструлі на тарілку. Чіпси гарненько подрібнити. У мисці змішати борошно і чебрець. Додати в суміш роздрібнені чіпси і перемішати.
Обваляти гомілки в панірувальною суміші. Розігріти олію в широкій посуді з товстим дном. Смажити по кілька штук до готовності. Обсушити і подавати гарячими. Пальчики оближеш!
Приємного апетиту!