Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    * 12 курячих гомілок
    * 1/4 склянки подрібнених чіпсів або кукурудзяних пластівців
    * 1/4 склянки борошна
    * чебрець
    * сіль
    * масло для фритюру
    Спосіб приготування:
    У каструлі закип ’ ятити трохи підсолену воду. Опустити в неї підготовлені гомілки, зменшити вогонь і варити при слабкому кипінні 8 хвилин, не закриваючи кришкою.
    Перекласти з каструлі на тарілку. Чіпси гарненько подрібнити. У мисці змішати борошно і чебрець. Додати в суміш роздрібнені чіпси і перемішати.
    Обваляти гомілки в панірувальною суміші. Розігріти олію в широкій посуді з товстим дном. Смажити по кілька штук до готовності. Обсушити і подавати гарячими. Пальчики оближеш!
    Приємного апетиту!