Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
яловичина 250-300 г
свинина 250-300 г
хліб білий 2-3 шматочки
вершки або молоко (вода)
ріпчасту цибулю 1 шт.
яйце 1 шт.
сіль, перець
панірувальні сухарі
смужки бекону
Спосіб приготування:
Яловичину і свинину пропустити через м'ясорубку. Хліб замочити в молоці, вершках або воді, віджати і пропустити через м'ясорубку.
Ріпчасту цибулю пропустити через м'ясорубку. Вбити в масу яйце. Посолити і поперчити за смаком, перемішати.
Сформувати з фаршу котлети. Кожну злегка обваляти в панірувальних сухарях. Загорнути котлету в бекон.
Обсмажити котлети на сковороді або запекти в духовій шафі. Викласти котлети на блюдо і подати до столу.
Приємного апетиту.