Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
* м'якоть індички 650 г
* солодкий червоний перець 1 шт.
* зелень петрушки
* 2 зубчики часнику
* щіпка меленої паприки
* білки 2 шт.
* вершкове масло
* оливкова олія
* панірувальні сухарі
Соус salsa al balsamico:
* майонез 5 ст. л.
* бальзамічний оцет 30 мл
* цибуля 1/2 шт.
* оливкова олія 2 ч. л.
* гірчиця 1/2 ч. л.
* базилік сушений 1/2 ч. л.
Спосіб приготування:
Підготуємо всі продукти: індичку промити, обсушити і нарізати кубиками. Цибулю та часник обчистити. Перець розрізати навпіл, видалити насіння. Прокрутити все через м'ясорубку.
Зелень петрушки подрібнити і викласти в котлетну масу. Влити трохи збиті білки. Масу посолити і поперчити за смаком. Сформувати котлетки і обкачати в панірувальних сухарях.
У сковороді розігріти оливкову і вершкове масло, викласти котлетки і обсмажити з обох сторін. Перекласти котлетки у вогнетривку форму. Поставити форму з котлетами в розігріту до 200 градусів духовку .
Запікати до готовності - 20 хвилин при 160-180 градусах. Зробити соус. Ріпчасту цибулю дрібно нарізати і викласти в миску з майонезом.
Влити оливкова олія. Додати бальзамічний оцет. Всипати спеції і перемішати. Викласти котлети на блюдо і подати до столу разом з соусом.