Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
* кролик 1/2 тушки
* сіль, перець, пряні трави
* морква 1-2 шт.
* ріпчаста солодкий цибулю 1-2 шт.
* печериці 300 г
* молоко 2 склянки
* лавровий лист 1-2 шт.
* перець горошком
* готовий розсипчастий рис
Кролика нарізати на невеликі шматки, посолити і поперчити. Викласти кролика в каструлю з товстим дном. Моркву очистити, нарізати кружечками і викласти на кролика.
Ріпчасту цибулю дрібно нарізати і викласти в каструлю. Печериці нарізати і викласти до інших інгредієнтів. Влити молоко, перемішати.
Викласти спеції, закрити кришкою і довести до кипіння. Потім зменшити температуру, тушкувати кролика з овочами до готовності, приблизно годину або трохи довше.
З рису зробити п'єдестал, викласти на нього кролика з овочами, прикрасити по своєму смаку і подати до столу. Приємного апетиту!