Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
200 г кольорових макаронів (спіральки),
300 г курячого філе,
1 цибулина,
1 морква,
100 г свіжого горошку,
рослинна олія,
сіль, перець.
Приготування:
В окремій каструлі закип ’ ятіть воду. Посоліть і відваріть макарони до готовності.
Злийте воду, додайте 1 ст. ложку рослинної олії і залиште під кришкою.
Дрібно нашинковану цибулю і порізаного кубиками м'ясо обсмажуйте на рослинній олії 5-7 хвилин.
Додайте трохи води і закриєш ті кришкою. Тушкуйте ще 5 хвилин.
Додати горошок і порізану кільцями морква. Посоліть і поперчіть. Готуйте на середньому вогні ще 5-7 хвилин.
Коли горошок стане м'яким, додайте макарони, добре перемішайте.
Накрийте кришкою і дайте постояти 5-10 хвилин. Викладіть на тарілки і прикрасьте гілочки зелені.
Приємного апетиту!