Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    * вершкове масло 20 г
    * оливкова олія 2 ст. л.
    * курка 1 шт.
    * розмарин 1 гілочка
    * часник 3-4 зубчики
    * гострий перець 2 шт.
    * печериці свіжі 150-200 г
    * цибуля-порей 1 шт.
    * біле вино 200 мл
    * зелень кропу для прикраси
    У сковороді розігріти вершкове масло разом з оливковою. Викласти на сковороду розрізані навпіл зубчики часнику, перець і розмарин, обсмажити і через 3-4 хвилини вийняти.
    Курку розрізати на порційні шматки, посолити і поперчити за смаком. Викласти на сковороду і обсмажити з обох боків до золотистої скориночки.
    Печериці нарізати дольками і викласти в сковороду до курки. Цибуля-порей нарізати і викласти до інших інгредієнтів.
    Додати обсмажену раніше часник. Влити вино. Закрити кришкою і тушкувати до повної готовності всіх інгредієнтів.
    Готову курку викласти на блюдо, посипати зеленню кропу і подати до столу.