Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
* вершкове масло 20 г
* оливкова олія 2 ст. л.
* курка 1 шт.
* розмарин 1 гілочка
* часник 3-4 зубчики
* гострий перець 2 шт.
* печериці свіжі 150-200 г
* цибуля-порей 1 шт.
* біле вино 200 мл
* зелень кропу для прикраси
У сковороді розігріти вершкове масло разом з оливковою. Викласти на сковороду розрізані навпіл зубчики часнику, перець і розмарин, обсмажити і через 3-4 хвилини вийняти.
Курку розрізати на порційні шматки, посолити і поперчити за смаком. Викласти на сковороду і обсмажити з обох боків до золотистої скориночки.
Печериці нарізати дольками і викласти в сковороду до курки. Цибуля-порей нарізати і викласти до інших інгредієнтів.
Додати обсмажену раніше часник. Влити вино. Закрити кришкою і тушкувати до повної готовності всіх інгредієнтів.
Готову курку викласти на блюдо, посипати зеленню кропу і подати до столу.