Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    * курячі грудки 3 шт.
    * сіль, перець
    * рослинна олія
    * перець середньої гостроти 1 шт.
    * ріпчасту цибулю 1 шт.
    * яблука Антонівка 2 шт.
    * сиру гауда 50 г
    для соусу:
    * вершкове масло 60 г
    * борошно 2 ст. л.
    * вершки 100 мл
    Спосіб приготування:
    Курку нарізати кубиками, посолити і поперчити за смаком. У сковороді розігріти олію, покласти кубики курки і обсмажити з обох боків до золотавого кольору.
    Перець розрізати навпіл, видалити насіння, обдати окропом. Ріпчасту цибулю нарізати і викласти на сковороду , обсмажити.
    Яблука нарізати кубиком і додати до цибулі, злегка посолити. Горщики змастити маслом, викласти шматки курки.
    У сковороду з цибулею і яблуками викласти дрібно нарізаний перець, перемішати. Викласти яблука з цибулею на курку.
    У сковороді розтопити масло, додати борошно і обсмажити до золотистого кольору. Влити вершки, постійно помішуючи.
    Варити до загустіння. Залити вміст горщиків соусом. Посипати страва сиром. Запікати в духовці 10 хвилин, поки сир не розплавиться.
    Подати до столу. Приємного апетиту!