Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
* курячі грудки 3 шт.
* сіль, перець
* рослинна олія
* перець середньої гостроти 1 шт.
* ріпчасту цибулю 1 шт.
* яблука Антонівка 2 шт.
* сиру гауда 50 г
для соусу:
* вершкове масло 60 г
* борошно 2 ст. л.
* вершки 100 мл
Спосіб приготування:
Курку нарізати кубиками, посолити і поперчити за смаком. У сковороді розігріти олію, покласти кубики курки і обсмажити з обох боків до золотавого кольору.
Перець розрізати навпіл, видалити насіння, обдати окропом. Ріпчасту цибулю нарізати і викласти на сковороду , обсмажити.
Яблука нарізати кубиком і додати до цибулі, злегка посолити. Горщики змастити маслом, викласти шматки курки.
У сковороду з цибулею і яблуками викласти дрібно нарізаний перець, перемішати. Викласти яблука з цибулею на курку.
У сковороді розтопити масло, додати борошно і обсмажити до золотистого кольору. Влити вершки, постійно помішуючи.
Варити до загустіння. Залити вміст горщиків соусом. Посипати страва сиром. Запікати в духовці 10 хвилин, поки сир не розплавиться.
Подати до столу. Приємного апетиту!