Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    4 курячих філе,
    100 г панірувальних сухарів,
    1 яйце,
    1 ч. ложка борошна,
    скіпочка чорного перцю,
    щіпка кмину,
    1/4 ч. ложки куркуми,
    рослинна олія,
    овочі,
    зелень,
    сіль.
    Приготування:
    Філе відбити, поперчити і посолити.
    У мисці яйце змішати з борошном і добре збити.
    Панірувальні сухарі змішати зі спеціями і додати трохи солі.
    Кожен шматочок курки занурити в яйце і обкачати в сухарях.
    Обсмажити на рослинній олії до золотистої скориночки з двох сторін.
    Красиво розрізати, викласти на тарілку і прикрасити нарізаними овочами і зеленню.
    Приємного апетиту!