Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    * філе курячих грудинок 3 шт.
    * сіль, перець за смаком
    * оливкова олія
    * томати-черрі 5 шт.
    * часник 4 зубчики
    * пармська шинка 4 шматочки
    * моцарелла 8-10 кульок
    * розмарин 3 гілочки
    * пергамент
    Спосіб приготування:
    Курячі грудки промити, посолити і поперчити. Форму застелити пергаментом, злегка змазати маслиновим маслом і викласти курку. Томати розрізати навпіл і викласти на курку.
    Часник обчистити, кожен зубчик розрізати навпіл і викласти на курку. Пармськую шинку нарізати тонкими шматочками. Кульки моцарелли розрізати навпіл і викласти на курку.
    Між філе викласти пармськую шинку. Зверху покласти філе гілочки розмарину, збризнути олією. Закрити курку пергаментом.
    Поставить ьв розігріту до 200 градусів духовку і запікати протягом 35-40 хвилин до повної готовності. Викласти курку на блюдо і подати до столу.
    Приємного апетиту!