Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
* філе курячих грудинок 3 шт.
* сіль, перець за смаком
* оливкова олія
* томати-черрі 5 шт.
* часник 4 зубчики
* пармська шинка 4 шматочки
* моцарелла 8-10 кульок
* розмарин 3 гілочки
* пергамент
Спосіб приготування:
Курячі грудки промити, посолити і поперчити. Форму застелити пергаментом, злегка змазати маслиновим маслом і викласти курку. Томати розрізати навпіл і викласти на курку.
Часник обчистити, кожен зубчик розрізати навпіл і викласти на курку. Пармськую шинку нарізати тонкими шматочками. Кульки моцарелли розрізати навпіл і викласти на курку.
Між філе викласти пармськую шинку. Зверху покласти філе гілочки розмарину, збризнути олією. Закрити курку пергаментом.
Поставить ьв розігріту до 200 градусів духовку і запікати протягом 35-40 хвилин до повної готовності. Викласти курку на блюдо і подати до столу.
Приємного апетиту!