Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
курячий фарш 600 г
яйце 1 шт.
сіль, перець за смаком
борошно
для начинки:
сир "Віола" 2 ст. л.
сиру Гауда 100 г
молодий зелений лук 2-3 пера
молодий часник 1 зубчік
для соусу:
печериці 150 г
молодий ріпчасту цибулю 1 невелика голівка
вершки 33% і вище 3 ч. л.
вода 3/4 склянки
борошно 2 ч. л.
сіль за смаком
Спосіб приготування:
У фарш викласти яйце, масу посолити і поперчити, все обережно перемішати до однорідного стану.
Для начинки плавлений сир змішати з тертої Гаудой.
Зелену цибулю дрібно нарізати і разом з подрібненим часником додати в масу, перемішати.
Беремо фарш, розкладаємо його на мокрій долоні, викладаємо невелика кількість начинки.
Формуємо котлети, обвалюємо в борошні.
Обсмажуємо котлети в розігрітій олії з обох боків до готовності.
Печериці нарізати скибочками і викласти в розігріту сковороду з рослинним маслом.
Через кілька хвилин додати в сковороду нарізану цибулю і обсмажувати разом з грибами до готовності.
кип'ячену воду викласти вершки, розмішати.
Всипати борошно, перемішати, щоб не було грудочок.
Влити вершки в сковороду з грибами, посолити за смаком.
Довести до кипіння, розмішати і зняти з плити - соус готовий.
Викласти котлети на тарілку, полити соусом і подати до столу. Приємного апетиту!