Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Курячі крильця, приготовані по цьому рецепту, виходять соковитими, з хрусткою скоринкою. Я зробила панірування з підсушених в духовці скибочок білій булки. Якщо лінь возитися - беріть готові панірувальні сухарі.
Інгредієнти:
курячі крильця - 1 кг;
для маринаду:
помідори - 1 шт.;
часник - 4 зубчики;
соєвий соус - 3 ст.л.;
рослинна олія - 7 ст.л.;
сіль - за смаком;
панірувальні сухарі.
Приготування:
Крильця промити, обсушити на паперовому рушник, відрізати кінчик крила в області останнього суглоба і викинути.
частину крила розрізати на 2 частини по суглобу - ці шматочки і будемо готувати.
Для маринаду подрібнити в блендері часник, олію, соєвий соус і томатів.
Цією масою залити курячі крильця і залишити на 1 годину.
Насипати в миску панірувальні сухарі, перекласти в неї крильця і потрясти миску, щоб кожен шматочок рівномірно покрився шаром хлібних крихт.
Розкласти курячі крильця на деку, покритому пекарської папером.
Готувати в попередньо прогрітій до 200 С духовці 30-40 хвилин. До готовим крилець подати сливовий соус.
Автор: Олена Покровська