Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Курячі крильця, приготовані по цьому рецепту, виходять соковитими, з хрусткою скоринкою. Я зробила панірування з підсушених в духовці скибочок білій булки. Якщо лінь возитися - беріть готові панірувальні сухарі.
    Інгредієнти:
    курячі крильця - 1 кг;
    для маринаду:
    помідори - 1 шт.;
    часник - 4 зубчики;
    соєвий соус - 3 ст.л.;
    рослинна олія - 7 ст.л.;
    сіль - за смаком;
    панірувальні сухарі.
    Приготування:
    Крильця промити, обсушити на паперовому рушник, відрізати кінчик крила в області останнього суглоба і викинути.
    частину крила розрізати на 2 частини по суглобу - ці шматочки і будемо готувати.
    Для маринаду подрібнити в блендері часник, олію, соєвий соус і томатів.
    Цією масою залити курячі крильця і залишити на 1 годину.
    Насипати в миску панірувальні сухарі, перекласти в неї крильця і потрясти миску, щоб кожен шматочок рівномірно покрився шаром хлібних крихт.
    Розкласти курячі крильця на деку, покритому пекарської папером.
    Готувати в попередньо прогрітій до 200 С духовці 30-40 хвилин. До готовим крилець подати сливовий соус.
    Автор: Олена Покровська