Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
200 г м ’ якоті яловичини,
200 г м ’ якоті свинини,
200 г гарбуза,
1 цибулина,
1 яйце,
2 ст. ложки манної крупи,
сіль, перець за смаком.
Приготування:
Прокрутити м'ясо і цибулю через м'ясорубку.
Гарбуз натерти на крупній тертці. Змішати фарш, цибуля, гарбуз і яйце. Добре перемішати, посолити і поперчити.
Сформувати котлети, трохи обваляти в манці. Викласти на сковороду, яку можна використовувати в духовці або на деко і запекти в духовці 20-25 хвилин при температурі 200 градусів С.
Викласти на таріль і приготувати улюблений гарнір.
Приємного апетиту!