Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    200 г м ’ якоті яловичини,
    200 г м ’ якоті свинини,
    200 г гарбуза,
    1 цибулина,
    1 яйце,
    2 ст. ложки манної крупи,
    сіль, перець за смаком.
    Приготування:
    Прокрутити м'ясо і цибулю через м'ясорубку.
    Гарбуз натерти на крупній тертці. Змішати фарш, цибуля, гарбуз і яйце. Добре перемішати, посолити і поперчити.
    Сформувати котлети, трохи обваляти в манці. Викласти на сковороду, яку можна використовувати в духовці або на деко і запекти в духовці 20-25 хвилин при температурі 200 градусів С.
    Викласти на таріль і приготувати улюблений гарнір.
    Приємного апетиту!