Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
(на 2 форми 15х15)
* м'якоть гарбуза 250 г
* картопля 4 шт.
* м'ясний фарш 400 г
* зелений лук, подрібнені сушені томати, часник за смаком
* сіль, перець за смаком
* яйце 1 шт.
* печериці 150 г
* ріпчасту цибулю 1 шт.
* рослинна олія
* вершкове масло для пюре
* трохи молока для пюре
Спосіб приготування:
У м'ясний фарш викласти дрібно нарізану зелену цибулю, томати і часник. Масу посолити і поперчити за смаком. Вбити яйце, перемішати.
Викласти м'ясну масу у форму. Запікати в розігрітій до 200 градусів духовці близько 25 хвилин.
Шампіньйони і цибулю нарізати, викласти на сковороду і обсмажити до готовності. Гарбуз нарізати кубиками і відварити в підсоленій воді до готовності, воду злити.
Картоплю очистити, нарізати кубиками і відварити в підсоленій воді до готовності, воду злити. З'єднати картопляну і гарбузову маси, влити трохи молока і покласти масло.
Зробити пюре і злегка охолодити. Вбити в пюре яйце, перемішати. Викласти гриби на м'ясо. За допомогою кондитерського мішка викласти поверх картофельно-гарбузове пюре.
Можна закрити всю поверхню пюре, а можна викласти пюре по краях. Поставити форму назад в духовку і запікати ще хвилин 10. Готову запіканку розрізати і подати до столу.
Приємного апетиту!