Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    (на 2 форми 15х15)
    * м'якоть гарбуза 250 г
    * картопля 4 шт.
    * м'ясний фарш 400 г
    * зелений лук, подрібнені сушені томати, часник за смаком
    * сіль, перець за смаком
    * яйце 1 шт.
    * печериці 150 г
    * ріпчасту цибулю 1 шт.
    * рослинна олія
    * вершкове масло для пюре
    * трохи молока для пюре
    Спосіб приготування:
    У м'ясний фарш викласти дрібно нарізану зелену цибулю, томати і часник. Масу посолити і поперчити за смаком. Вбити яйце, перемішати.
    Викласти м'ясну масу у форму. Запікати в розігрітій до 200 градусів духовці близько 25 хвилин.
    Шампіньйони і цибулю нарізати, викласти на сковороду і обсмажити до готовності. Гарбуз нарізати кубиками і відварити в підсоленій воді до готовності, воду злити.
    Картоплю очистити, нарізати кубиками і відварити в підсоленій воді до готовності, воду злити. З'єднати картопляну і гарбузову маси, влити трохи молока і покласти масло.
    Зробити пюре і злегка охолодити. Вбити в пюре яйце, перемішати. Викласти гриби на м'ясо. За допомогою кондитерського мішка викласти поверх картофельно-гарбузове пюре.
    Можна закрити всю поверхню пюре, а можна викласти пюре по краях. Поставити форму назад в духовку і запікати ще хвилин 10. Готову запіканку розрізати і подати до столу.
    Приємного апетиту!