Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
300 г м ’ якоті свинини,
400 г свіжих шампіньйонів (або заморожування),
1 цибулина,
1 морква,
рослинна олія,
чорний мелений перець за смаком,
1 пучок зелень кропу,
сіль за смаком.
Приготування:
На розігрітій сковороді з маслом обсмажити шматочки м'яса з дрібно нашинкованою цибулею.
Додати моркву нарізану соломкою. Обсмажувати 3-5 хвилин.
Додати 1/2 склянки води і тушкувати на середньому вогні під кришкою 10-15 хвилин, до моменту, коли м'ясо стане м'яким.
Додати гриби і тушкувати ще 5-7 хвилин. Посолити і поперчити.
Викласти на тарілку і посипати дрібно нашаткувати кропом.
На гарнір можна подати гречку або картопляне пюре.
Приємного апетиту!