Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти на 3 порції:
язик відварний 3 шматки товщиною 0,5 см
печериці 250 г
ріпчасту цибулю 1/2 шт.
вершки 10% жирності 200 мл
сіль, перець за смаком
рослинна олія
Спосіб приготування:
Підготовлений відварний язик нарізати шматками. У сковороді розігріти олію.
Печериці нарізати скибочками і викласти в сковороду, злегка обсмажити.
Ріпчасту цибулю дрібно нарізати і викласти грибів, обсмажувати всі разом ще 5 хвилин.
Потім влити вершки, посолити і поперчити за смаком. Все перемішати, дати трохи потомиться.
Викласти в соус шматки мови і тушкувати 5 хвилин. Готовий мова викласти на тарілки та подати до столу.
Приємного апетиту!