Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти на 3 порції:
    язик відварний 3 шматки товщиною 0,5 см
    печериці 250 г
    ріпчасту цибулю 1/2 шт.
    вершки 10% жирності 200 мл
    сіль, перець за смаком
    рослинна олія
    Спосіб приготування:
    Підготовлений відварний язик нарізати шматками. У сковороді розігріти олію.
    Печериці нарізати скибочками і викласти в сковороду, злегка обсмажити.
    Ріпчасту цибулю дрібно нарізати і викласти грибів, обсмажувати всі разом ще 5 хвилин.
    Потім влити вершки, посолити і поперчити за смаком. Все перемішати, дати трохи потомиться.
    Викласти в соус шматки мови і тушкувати 5 хвилин. Готовий мова викласти на тарілки та подати до столу.
    Приємного апетиту!