Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    На 4 порції
    * 1 маленький качан салату айсберг
    * 1 радіччо
    * 1 маленька диня
    * 200 г темного і світлого винограду
    * 2 ст. л. олії волоського горіха
    * 3-4 ст. л. лимонного соку
    * 2 ст. л. свіжого сметани
    * сіль
    * чорний перець грубого помелу
    * 500 г філе грудки індички
    * 20 г вершкового масла
    * 2-3 гілочки свіжого лимонного чебрецю
    * 30 г очищених волоських горіхів
    На порцію: 400 ккал, білки 34 г, жири 21 г, вуглеводи 18 р
    Час приготування: 35 хвилин
    Приготування:
    1. Очистіть качани айсберга і радіччо, помийте, струсіть воду. Наріжте на шматочки і викладіть на тарілки. Диню розріжте навпіл, вийміть насіння великою ложкою. За допомогою спеціального пристосування наріжте м ’ якуш дині кульками.
    2. Виноград помийте, розріжте ягоди навпіл і вийняти кісточки. Кульки дині та виноград викладіть на листя салату. Для заправки візьміть олія волоського горіха, 2-3 столові ложки лимонного соку, сметану, сіль і перець, збийте віночком в мисці.
    3. Філе індички наріжте тонкими смужками. На сковороді розігрійте вершкове масло і обсмажте філе з усіх боків до готовності, поки не зарум'яняться.
    4. Посоліть, поперчіть і збризніть столовою ложкою лимонного соку.
    5. Лимонний чебрець помийте, листочки обірвіть з стеблин, покладіть до індички і перемішайте. Заправку збийте ще раз і полийте нею салат, зверху викладіть шматочки індички. Прикрасьте волоськими горіхами. Відразу подавайте на стіл.
    Поліна Соболєва