Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
* печінка куряча 600 г
* сіль, перець за смаком
* рослинна олія 1 ст. л.
* ріпчасту цибулю 1 шт.
* перець гострий 1 стручок
* сік 1 гранату
* кінза 1 пучок
* зерна граната
Приготування:
Шматочки печінки посолити і поперчити за смаком. Підсмажити печінку в рослинній олії до готовності.
Потім перекласти в порційні форми. Ріпчасту цибулю нарізати кільцями і обсмажити на маслі, що залишилося.
Перець очистити від насіння, обшпарити і дрібно нарізати, викласти до цибулі. Влити сік граната і дати хвилини 2 потушиться, потім зняти з плити.
Кінзу нарізати і викласти в соус, перемішати. Залити соусом печінку, посипати зернами граната.
Запікати в розігрітій до 200 градусів духовці - 10 хвилин. Готову печінку подати до столу.
Приємного апетиту!