Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Вам знадобиться:
1 кг свинини (найкраще взяти шийку)
3 сухих перчика чилі
4 ст. л. рідкого меду
6 гвоздичок
2 зірочки бад ` яну
1 ч. л. меленої кориці
3 ст. л. сливового вина
2-3 ст. л. соєвого соусу
Щіпка мускатного горіха
Для сендвічів:
Кілька невеликих чиабатт (або будь-який хліб, який вам подобається)
4-5 невеликих огірків
Листя будь-якого салату
Оливкова олія
Свіжозмелений чорний перець
Як приготувати:
Свинину вимити і просушити паперовим рушником.
Нарізати на шматки товщиною 1 см.
розтерти В ступці гвоздику, чилі і цебер, додати корицю, мускатны й горіх, мед, сливове вино і соєвий соус.
Обваляти шматочки свинини в отриманому маринаді, затягнути посуд зі свининою плівкою і поставити на годину в холодильник.
Смажити на відкритому грилі або сковороді-гриль за 3-4 хвилини на кожній стороні.
Кожну чіабату (або інший хліб) розрізати або разломатьвдоль на дві частини і підсмажити на грилі з обох сторін.
Огірки нарізати, як на салат. Збризнути шматочки хліба оливковим маслом, покласти зверху порізані огірки, жменю вимитих, просушених і крупно нарізаних листків салату і шматок м'яса.
Поперчити і накрити другою половинкою хліба.