Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Вам знадобиться:
    1 кг свинини (найкраще взяти шийку)
    3 сухих перчика чилі
    4 ст. л. рідкого меду
    6 гвоздичок
    2 зірочки бад ` яну
    1 ч. л. меленої кориці
    3 ст. л. сливового вина
    2-3 ст. л. соєвого соусу
    Щіпка мускатного горіха
    Для сендвічів:
    Кілька невеликих чиабатт (або будь-який хліб, який вам подобається)
    4-5 невеликих огірків
    Листя будь-якого салату
    Оливкова олія
    Свіжозмелений чорний перець
    Як приготувати:
    Свинину вимити і просушити паперовим рушником.
    Нарізати на шматки товщиною 1 см.
    розтерти В ступці гвоздику, чилі і цебер, додати корицю, мускатны й горіх, мед, сливове вино і соєвий соус.
    Обваляти шматочки свинини в отриманому маринаді, затягнути посуд зі свининою плівкою і поставити на годину в холодильник.
    Смажити на відкритому грилі або сковороді-гриль за 3-4 хвилини на кожній стороні.
    Кожну чіабату (або інший хліб) розрізати або разломатьвдоль на дві частини і підсмажити на грилі з обох сторін.
    Огірки нарізати, як на салат. Збризнути шматочки хліба оливковим маслом, покласти зверху порізані огірки, жменю вимитих, просушених і крупно нарізаних листків салату і шматок м'яса.
    Поперчити і накрити другою половинкою хліба.