Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
* яловичина 600 г
* рослинна олія 1-2 ст. л.
* печериці 300 г
* вершкове масло 40 г
* цибуля-порей 150 г
* помідори 4-5 шт.
* сіль, перець за смаком
* томатний сік 1 склянку
* картопля 4-6 шт.
* часник за смаком
М'ясо промити, обсушити і нарізати невеликими шматочками. У сковороді розігріти олію і обсмажити до золотистого кольору м'ясо з двох сторін.
У сотейнику розігріти вершкове масло. Печериці нарізати скибочками і викласти в каструлю. Цибуля-порей нарізати і викласти до грибів, тушкувати всі разом.
Томати розрізати на чотири частини і викласти в каструлю, продовжити гасіння. Овочі посолити і поперчити за смаком. Готове м'ясо посолити і поперчити за смаком. Викласти м'ясо до овочів.
Влити томатний сік і тушкувати всі разом 35-40 хвилин. Картоплю очистити, нарізати скибочками і викласти до інших овочів.
Перемішати і варити до м'якості картоплі. Готове рагу викласти на тарілку. Подавати, посипавши подрібненим часником і свіжою зеленню.
Приємного апетиту!