Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    1 кг філе грудки ідеї
    2 ст.л. рослинного масла
    0,5 л овочевого бульйону
    60 г кедрових горішків
    3 цибулини
    1 варена морква
    1 варене яйце
    250 мл сухого білого вина
    100 г апельсинового джему
    щіпка цукру
    сіль, перець
    Приготування:
    Горішки обсмажити на сковороді без масла, подрібнити. Цибулю, моркву і яйце чистити, дрібно посікти і змішати з горіхами, додати спеції, перемішати.
    М'ясо вимити, обсушити, натерти сіллю і перцем. Розрізати м'ясо пластинами, викласти на них горіхову начинку, згорнути в рулетики.
    Отримані рулетики запікати в духовці протягом 1 години при температурі 150-170С. За 15 хв. до готовності вийняти рулетики з духовки, змастити апельсиновим джемом і поставити назад.
    У сотейнику розігріти олію, додати овочевий бульйон, вино і спеції, довести соус до кипіння.
    Готові рулетики подавати з соусом і відварними овочами.