Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
1 кг філе грудки ідеї
2 ст.л. рослинного масла
0,5 л овочевого бульйону
60 г кедрових горішків
3 цибулини
1 варена морква
1 варене яйце
250 мл сухого білого вина
100 г апельсинового джему
щіпка цукру
сіль, перець
Приготування:
Горішки обсмажити на сковороді без масла, подрібнити. Цибулю, моркву і яйце чистити, дрібно посікти і змішати з горіхами, додати спеції, перемішати.
М'ясо вимити, обсушити, натерти сіллю і перцем. Розрізати м'ясо пластинами, викласти на них горіхову начинку, згорнути в рулетики.
Отримані рулетики запікати в духовці протягом 1 години при температурі 150-170С. За 15 хв. до готовності вийняти рулетики з духовки, змастити апельсиновим джемом і поставити назад.
У сотейнику розігріти олію, додати овочевий бульйон, вино і спеції, довести соус до кипіння.
Готові рулетики подавати з соусом і відварними овочами.