Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Для приготування страви Вам знадобиться:
    куряча грудка - 1 шт.;
    сир брі - 60г;
    для паніровки:
    яйце - 1 шт.;
    борошно - 3 ст.л.;
    панірувальні сухарі - 5 ст.л.;
    сіль, мелений чорний перець - за смаком;
    олія для смаження
    Курячу грудинку відокремити від кісток, розрізати вздовж на 2 рівні частини. Кожну половинку розрізати на 2 пласт. Покласти шар між двома аркушами плівки і оббити рукояткою ножа.
    Шматочок м'яса повинен вийти не товщі 5-6 мм, при цьому намагайтеся не продірявити його, щоб при смаженні з цих дірок не витік сир.
    Сир нарізати на брі 4 однакових шматочка (скориночку з сиру краще зрізати).
    Шматочок сиру покласти на край скибочки курячої грудки і скрутити з допомогою плівки: піднімаючи край плівки, скручувати шматочок рулетик.
    Борошно змішати з сіллю і перцем. Запанірувати рулетик спочатку в борошні. Потім опустити в яйце. І гарненько обваляти в панірувальних сухарях.
    Обсмажити на розігрітій олії з усіх боків до утворення скориночки.
    Під час смаження регулюйте підігрів плити - спочатку нагрійте до максимуму, потім зменшіть до середнього рівня.
    Олена Покровська