Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
2 курячі грудки
75 г борошна
1 ч.л. солі
1/2 ч.л. меленого чорного перцю
олія
6 ст.л. вершкового масла
2 ст.л. каперсів
1 ст.л. бальзамічного оцту
Половинки курячих грудок відбити до товщини 0.5 см, використовую промащений харчову плівку. У мисці змішати борошно, сіль, перець чорний мелений.
До отриманої суміші обваляти відбиті грудки, обсмажувати в сотейнику на рослинній олії з кожної сторони до рум ’ яної скориночки.
Готові грудки викласти на тарілку. В сотейник додати вершкове масло і готувати його, поки масло не почне купувати коричневий відтінок.
Додати каперси і бальзамічний оцет, перемішати, і тушкувати ще 2 хвилини. Готові грудки подавати з отриманим соусом.