Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Опис: Рецепт китайської кухні. Дуже легко готувати, і за рахунок певного нюанси в приготуванні з м'яса видаляється частина шкідливих речовин (антибіотики, гормони... що там ще є?)
М'ясо виходить ніжним, соковитим... взяла рецепт з книги "Шедеври світової кулінарії", тепер це блюдо точно приживеться у нас в будинку.
Інгредієнти
* Свинина (краще нежирна) - 1 кг
* Цибуля ріпчаста - 3 шт
* Горілка - 40 мл
* Соєвий соус - 30 мл
* Цукор - 30 г
Приготування:
М'ясо нарізати не дуже великими шматочками. Опускаємо його в окріп, проварюємо на сильному вогні 5 хвилин.
Потім зливаємо воду, промиваємо м'ясо в холодній проточній воді. Нехитрий трюк дозволяє позбутися значної кількості непотрібних нам речовин.
Кладемо м'ясо в посуд для гасіння, додати нарізану цибулю, горілку, якщо необхідно, додаємо трохи води (я не доливала), тушкуємо 50 хвилин.
Додаємо соєвий соус і цукор. Перемішуємо, тушкуємо до готовності (хвилин 20 - 30).
На гарнір у мене була рисова локшина з овочами, сюди добре і просто тушковані овочі, і рис.
Нехай те, що смачно, буде ще і максимально корисним.
Приємного апетиту і міцного здоров'я!
Автор: dog-rose