Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    * свинячі ребра 0,5 кг
    * сіль, перець
    * свіжі гілочки розмарину
    для маринаду:
    * оливкова олія 2 ст. л.
    * мед 1 ст. л.
    * імбир тертий 1 ч. л.
    * соєвий соус 1-2 ч. л.
    * перець або перцевий соус на смак
    * сік 1/2 лимона
    Спосіб приготування:
    Ребра промити, обсушити, злегка посолити. Викласти в миску, додати зелень розмарину. Для маринаду змішати мед і оливкове масло.
    Додати подрібнений імбир. Влити соєвий соус. Додати перець або перцевий соус. Вилити сік лимона. Залити маринадом ребра.
    Все як слід перемішати і залишити маринуватися години на 3. Викласти ребра на блюдо (можна застелити пергаментом).
    Поставити страву з реберцями в розігріту до 200 градусів духовку . Випікати 25-30 хвилин до готовності (дивіться, щоб не пересушились!).
    Приємного апетиту!