Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
* свинячі ребра 0,5 кг
* сіль, перець
* свіжі гілочки розмарину
для маринаду:
* оливкова олія 2 ст. л.
* мед 1 ст. л.
* імбир тертий 1 ч. л.
* соєвий соус 1-2 ч. л.
* перець або перцевий соус на смак
* сік 1/2 лимона
Спосіб приготування:
Ребра промити, обсушити, злегка посолити. Викласти в миску, додати зелень розмарину. Для маринаду змішати мед і оливкове масло.
Додати подрібнений імбир. Влити соєвий соус. Додати перець або перцевий соус. Вилити сік лимона. Залити маринадом ребра.
Все як слід перемішати і залишити маринуватися години на 3. Викласти ребра на блюдо (можна застелити пергаментом).
Поставити страву з реберцями в розігріту до 200 градусів духовку . Випікати 25-30 хвилин до готовності (дивіться, щоб не пересушились!).
Приємного апетиту!