Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
* Ребра свинячі - 400 г
* Яблуко (кисло-солодке) - 1 шт
* Морква - 1-2 шт
* Цибуля ріпчаста - 2 шт
* болгарський Перець - 1 шт
* Олія для смаження)
* Кінза (в зернах)
* Шафран
* пекучий Перець червоний (мелений)
* Перець чорний (мелений)
* Коріандр (мелений)
* Кріп (сушений; можна свіжий)
* Часник - 2-3 зуб.
Приготування
Ребра посолити, викласти на розпечену сковороду з рослинним маслом. Обсмажити за 2 хвилини з кожного боку.
Викладаємо ребра на тарілочку.
Перемішуємо всі спеції і рубаємо часник, ділимо на дві частини.
У сковороду з маслом, де обсмажували ребра, висипаємо першу половину спецій, підігріваємо - заливаємо наші ребра! МММ... аромат... смакота яка!
Другий етап.
Нарізаємо крупно морква, цибуля, яблуко, перець.
Другу частину суміші приправ змішуємо з рослинним маслом і обсмажуємо в ньому підготовлені овочі-фрукти по полминутки з кожної сторони.
Викладаємо на тарілку по 1-2 скибочки обсмажених овочів і яблука. Зверху реберця, штучок 5 на порцію - в самий раз! Щедро посипаємо зеленню!
Ароматне, пікантне, смачне і ситна страва - готово!
Приємного апетиту!
Автор: Світла-Коте