Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    * Ребра свинячі - 400 г
    * Яблуко (кисло-солодке) - 1 шт
    * Морква - 1-2 шт
    * Цибуля ріпчаста - 2 шт
    * болгарський Перець - 1 шт
    * Олія для смаження)
    * Кінза (в зернах)
    * Шафран
    * пекучий Перець червоний (мелений)
    * Перець чорний (мелений)
    * Коріандр (мелений)
    * Кріп (сушений; можна свіжий)
    * Часник - 2-3 зуб.
    Приготування
    Ребра посолити, викласти на розпечену сковороду з рослинним маслом. Обсмажити за 2 хвилини з кожного боку.
    Викладаємо ребра на тарілочку.
    Перемішуємо всі спеції і рубаємо часник, ділимо на дві частини.
    У сковороду з маслом, де обсмажували ребра, висипаємо першу половину спецій, підігріваємо - заливаємо наші ребра! МММ... аромат... смакота яка!
    Другий етап.
    Нарізаємо крупно морква, цибуля, яблуко, перець.
    Другу частину суміші приправ змішуємо з рослинним маслом і обсмажуємо в ньому підготовлені овочі-фрукти по полминутки з кожної сторони.
    Викладаємо на тарілку по 1-2 скибочки обсмажених овочів і яблука. Зверху реберця, штучок 5 на порцію - в самий раз! Щедро посипаємо зеленню!
    Ароматне, пікантне, смачне і ситна страва - готово!
    Приємного апетиту!
    Автор: Світла-Коте