Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    2 червоних солодких перці
    800 г свинячої вирізки
    1,5 склянки м'ясного бульйону
    1 стебло лука-порею
    1 морква
    10 шт. кураги
    5 ст. л. соєвого соусу
    0,5 склянки кисло-солодкого соусу
    0,5 ч. л. імбиру (меленого)
    1 ч. л. коріандру (меленого)
    олія для смаження
    сіль, чорний перець за смаком
    Приготування:
    Стручки солодкого перцю вимити, обсушити і очистити від плодоніжок і насіння. Перець розрізати навпіл і запекти в розігрітій до 200 духовці протягом 15 хв. або під грилем.
    Не чекаючи, поки шкірка почорніє, вийняти з духовки і залишити до охолодження. Після цього зняти з запеченого перцю шкірку, м ’ якоть обережно відбити.
    Свинячу вирізку нарізати в поперек волокон тонкими скибочками, відбити і натерти сіллю, перцем, коріандром і імбиром.
    Моркву обчистити і нарізати довгими тонкими смужками. Цибуля-порей розрізати уздовж навпіл і потім нарізати шматочками, довжина яких дорівнює ширині шматка м'яса.
    На кожен шматок свинини покласти половинку солодкого червоного перцю, на нього - цибуля-порей та моркву. Згорнути всі разом в рулет і закріпити нитками або шпажками.
    У сковороді розігріти олію і обсмажити на ньому приготовані рулети з усіх боків до утворення золотистої скориночки.
    У сковороду з солодощами влити м'ясної 1 бульйон, соєвий соус і додати кисло-солодкий соус.
    До рулетам додати курагу, довести вміст сковороди до кипіння і тушкувати на середньому вогні під кришкою близько 20 хв.
    З довгих обрізків м'яса можна вирізати смужки, відбити їх, щоб вони стали ще довше, і обернути получившимися стрічками рулетики (в цьому випадку скріплювати рулетики шпажками не треба).
    Bon Appetit!
    Автор: Поліна Соболєва