Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти
* свиняча вирізка - 450 г;
* соєвий соус - 2-3 столові ложки;
* часник - 2 зубчики;
* чорний мелений перець за смаком;
* оливкова олія - 1 столова ложка.
Свинячу вирізку вимити, обсушити паперовим рушником. Зрізати всі плівки і жилки. Часник почистити, натерти на дрібній терці.
Вирізку замаринувати в соєвому соусі, натерти часником і перцем.
Накрити харчовою плівкою і залишити маринуватися 30-40 хвилин, а то і довше.
У розігріту сковороду влити маслинове масло й на сильному вогні обсмажити вирізку з усіх боків до утворення скоринки.
З фольги зробити форму з бортиками і перекласти в неї вирізку. Зверху полити маслом, в якому обсмажували м'ясо.
Форму поставити в попередньо розігрітий до 200 градусів духовку і довести до готовності протягом 20 хвилин.
Вирізка у формі
Дістати форму із запеченою свинячий вирізкою з духовки і накрити фольгою на 5-10 хвилин. Ніжне м'ясо нарізати скибочками і розкласти порціями.
Я подавала свинячу вирізку з овочевим салатом і обсмаженими кабачками і баклажанами. Ви можете приготувати інший гарнір. Можете полити м'ясо якихось приготованим заздалегідь соусом.