Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти
    * свиняча вирізка - 450 г;
    * соєвий соус - 2-3 столові ложки;
    * часник - 2 зубчики;
    * чорний мелений перець за смаком;
    * оливкова олія - 1 столова ложка.
    Свинячу вирізку вимити, обсушити паперовим рушником. Зрізати всі плівки і жилки. Часник почистити, натерти на дрібній терці.
    Вирізку замаринувати в соєвому соусі, натерти часником і перцем.
    Накрити харчовою плівкою і залишити маринуватися 30-40 хвилин, а то і довше.
    У розігріту сковороду влити маслинове масло й на сильному вогні обсмажити вирізку з усіх боків до утворення скоринки.
    З фольги зробити форму з бортиками і перекласти в неї вирізку. Зверху полити маслом, в якому обсмажували м'ясо.
    Форму поставити в попередньо розігрітий до 200 градусів духовку і довести до готовності протягом 20 хвилин.
    Вирізка у формі
    Дістати форму із запеченою свинячий вирізкою з духовки і накрити фольгою на 5-10 хвилин. Ніжне м'ясо нарізати скибочками і розкласти порціями.
    Я подавала свинячу вирізку з овочевим салатом і обсмаженими кабачками і баклажанами. Ви можете приготувати інший гарнір. Можете полити м'ясо якихось приготованим заздалегідь соусом.