Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Рецептів тефтелькою безліч. Різниця в соусі. Пропоную один з варіантів - молочний. Легко готується, легкі на смак, з ніжним молочним відтінком.
Нам знадобиться:
м'ясний фарш (свинина, курка) - 500 г;
цибуля ріпчаста - 1 шт;
часник - 2 зуб.;
булка (біла) - 3 ломт.;
молоко - 1 склянка.;
борошно - 2 ст. л.;
масло вершкове - 30 г;
олія рослинна - 3 ст. л.;
сіль; спеції (для фаршу);
зелень (різна)
Приготування:
Зі свинини і курки (1:1) приготувати фарш. Додати булку, часник, цибулю і приправу для фаршу. 1 ст.л. борошна висипати на сковороду, додати вершкове масло та олію.
Вимішати, щоб не було грудочок, і вилити склянку молока. Приправити сіллю й спеціями за смаком. Варити 10 хвилин.
З фаршу зробити тюфтельки і викласти в соус. Тушкувати 30-35 хвилин. Посипати зеленню.
Фото і рецет: horo6aya