Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
1 кг яловичини
100 г топленого смальцю
вода
0,5 кг картоплі
100 г ріпи
2-3 моркви
2-3 кореня петрушки
2 цибулини
3 ст.л. томатної пасти
1 ст.л. борошна
сіль, перець
лавровий лист
спеції (кориця, гвоздика, кмин)
Яловичину нарізати на порційні шматки, злегка відбити і обсмажити до скоринки на сковороді зі смальцем.
Потім м'ясо покласти в сковороду, залити водою, додати томатну пасту і тушкувати до повної готовності м'яса.
Картоплю, цибулю, моркву, ріпу очистити, нарізати кубиками і окремо обсмажити на смальці. Ріпу попередньо ошпарити окропом.
Борошно спасерувати до золотистого кольору, додати бульйон в якому тушкувалося м ’ ясо, проварити.
М'ясо з обсмаженими овочами (крім картоплі) залити приготованим соусом, додати спеції за смаком, загорнуті в марлю і пов'язані в пучок коріння петрушки, і тушкувати ще 10-15 хвилин.
Потім додати обсмажену картоплю і тушкувати до готовності овошей.
При подачі необхідно прибрати корінь петрушки і лавровий лист. М'ясо подавати з тушкованими овочами, полити соусом.