Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    1 кг яловичини
    100 г топленого смальцю
    вода
    0,5 кг картоплі
    100 г ріпи
    2-3 моркви
    2-3 кореня петрушки
    2 цибулини
    3 ст.л. томатної пасти
    1 ст.л. борошна
    сіль, перець
    лавровий лист
    спеції (кориця, гвоздика, кмин)
    Яловичину нарізати на порційні шматки, злегка відбити і обсмажити до скоринки на сковороді зі смальцем.
    Потім м'ясо покласти в сковороду, залити водою, додати томатну пасту і тушкувати до повної готовності м'яса.
    Картоплю, цибулю, моркву, ріпу очистити, нарізати кубиками і окремо обсмажити на смальці. Ріпу попередньо ошпарити окропом.
    Борошно спасерувати до золотистого кольору, додати бульйон в якому тушкувалося м ’ ясо, проварити.
    М'ясо з обсмаженими овочами (крім картоплі) залити приготованим соусом, додати спеції за смаком, загорнуті в марлю і пов'язані в пучок коріння петрушки, і тушкувати ще 10-15 хвилин.
    Потім додати обсмажену картоплю і тушкувати до готовності овошей.
    При подачі необхідно прибрати корінь петрушки і лавровий лист. М'ясо подавати з тушкованими овочами, полити соусом.