Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
(на 4 порції) 4 філе курячої грудки (по 150 г)
2 ст. л. рослинного масла
1 кг зеленої спаржі
300 г моркви
1 ст. л. вершкового масла
4 гілочки петрушки
сіль, мелений чорний перець
Спосіб приготування:
Філе близько 20 хвилин обсмажити з обох сторін в олії на сковороді. Спаржу вимити, очистити у нижньої третини від шкірки і зрізати грубі кінці.
Стебла близько 12 хвилин відварювати в підсоленій воді. Морква вимити, очистити від шкірки і розрізати вздовж на тонкі скибочки.
Близько 3 хвилин бланширувати в підсоленій воді, відкинути на друшляк, дати їй стекти. М'ясо птиці посолити, поперчити і викласти із сковороди.
У залишився від смаження жир додати вершкове масло і обкачати в ньому морква. Петрушку вимити, нарізати і додати в сковороду.
Подати зі спаржею та курячою грудинкою.